Over ons

Stucen, stucadoor, pleisteren, kalk, gips zijn woorden die al meer dan 20 jaar elke dag uit onze mond komen. Wij zijn een stuckadoorbedrijf (BaRuBe) dat dag in en dag uit met veel plezier stuck -en verbouwingsprojecten aanpakt en met veel waardering van onze klanten opleveren.

Stucen en pleisteren is de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. In ItaliĆ«, had land waar stucen tot een kunst is verheven, worden prachtige nieuwe stucproducten ontwikkeld waarbij wanden, plafonds, badkamers, vloeren kunnen worden omgetoverd tot een prachtige ervaring die werkelijk “sprookjesachtig” genoemd kan worden.

Deze nieuwe stucproducten vragen een andere benadering dan het traditioneel gipsen. Het vraagt een terdege opleiding om met deze producten om te kunnen gaan en een frequente bijscholing is noodzakelijk. En dat is wat we bij BaRuBe dan ook doen.

Daarnaast wil je het product een mooie etalage geven dus is het noodzakelijk om deze specifieke producten in de spotlight te zetten en dat willen we graag doen op deze website.

Scroll Up