Over ons

Stucen, stucadoor, pleisteren, kalk, gips zijn woorden die al meer dan 20 jaar elke dag uit onze mond komen. Wij zijn een stuckadoorbedrijf (BaRuBe) dat dag in en dag uit met veel plezier stuck -en verbouwingsprojecten aanpakt en met veel waardering van onze klanten opleveren.

Stucen en pleisteren is de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. In Italië, had land waar stucen tot een kunst is verheven, worden prachtige nieuwe stucproducten ontwikkeld waarbij wanden, plafonds, badkamers, vloeren kunnen worden omgetoverd tot een prachtige ervaring die werkelijk “sprookjesachtig” genoemd kan worden.

Deze nieuwe stucproducten vragen een andere benadering dan het traditioneel gipsen. Het vraagt een terdege opleiding om met deze producten om te kunnen gaan en een frequente bijscholing is noodzakelijk. En dat is wat we bij BaRuBe dan ook doen.

Hoi daar! Ik ben Bas Visser. Het pleisteren is mag ik wel zeggen zit in het bloed. Mijn vader heeft mij het ambacht geleerd en al na de middelbare school ben ik aan de slag gegaan met stucwerk in alle denkbare vormen. Nu 30 jaar verder kan ik wel zeggen dat we samen met mijn collega’s voor elke uitdaging een prachtige stuc oplossing kunnen bedenken. Op deze site willen wij het “speciaal” stucwerk aan je presenteren waarbij we zulke prachtige oplossingen kunnen leveren dat je (weer) verliefd wordt op je huis..

Stucen is harmonie in je huis, harmonie in je leven

…aan het woord Dennis :

Hallo, ik ben Dennis. Net als Bas al mijn hele werkzame leven in het stucadoorsvak. Ons vak staat nooit stil. Elk jaar komen er nieuwe producten of nieuwe technieken bij soms te veel om alles te kunnen leren. Stuc Art op basis van de Valpaint productlijn is echt een product waar ik heel graag mee werk. Of je nu beton-stuc badkamer wil of een pratchige roest bruine brons verrijkte klondike muur wilt wij kunnen dit leveren. Op deze site vind je verschillende voorbeelden maar we kunnen niet alles laten zien dus neem contact met ons op en we bespreken alle mogelijkheden.

Zoals gezegd er is heel veel mogelijk, wil je meer weten neem dan gewoon eens contact met ons via het contactformulier, whatsapp of bel ons gewoon. We komen vrijblijvend langs en bespreken graag de mogelijkheden.

Scroll Up